Ervaringen van klanten

Callista Roelofs -  www.waanbrekers.nl

Callista Roelofs -  www.waanbrekers.nl

Wat kan er in 100 dagen veel gebeuren

Ik voelde een kruispunt naderen in mijn bedrijf.
Wat ik erin stak, kwam er niet uit in de vorm van rendement.

Er zat best wat in mijn pijplijn, maar teveel leads gingen niet door.
Te weinig lukte. Om hier verandering in te brengen pakte ik teveel verschillende acties op, die ik vervolgens niet tot een goed einde kon brengen. Ik verloor het vertrouwen in het neerzetten van een soepel lopend bedrijf. 

Ik zat gevangen in een vicieuze cirkel. Als dit nog maanden ging duren, had ik mogelijk moeten overwegen om te stoppen met mijn bedrijf. 

Frustrerend omdat ik weet dat ik een waardevolle oplossing heb die aantoonbaar werkt. 

Ik had geen idee hoe ik hieruit kon komen en grip kon krijgen op iets dat ging lukken.

Al in het eerste contact met Lianne kreeg ik een suggestie die wel tot resultaat leidde; 
mensen schreven zich in voor mijn traject en ben bij die organisatie aangewezen expert op hun academy!

Lianne hielp me aan richting, focus en ik kwam op een goede manier in beweging. 
Meerdere leads leidden nu wél naar opdrachten, waardoor ik in het eerste kwartaal van dit jaar al een gegarandeerde omzet had die gelijk was aan mijn gehele omzet van vorige jaar.

Werken met Lianne is erg fijn. De manier waarop zij zakelijkheid en intuïtie samenpakt, is uniek. 
Ze heeft een bijzonder vermogen om glashelder te duiden waar de angel zit. Het geeft vertrouwen dat ze meekijkt en duidelijkheid schept, en tegelijkertijd zorgt dat ik er eigenaar van kan zijn en kan doorpakken. 
 
Ik heb weer perspectief en vertrouwen en… 
ik weet nu dat geld verdienen makkelijk is. 
Wat kan er in 100 dagen veel gebeuren!

Callista Roelofs -  www.waanbrekers.nl
[deelnemer 100 dagen programma Best Business Foundation]


Reggy Nelissen - www.reggynelissen.nl

Reggy Nelissen - www.reggynelissen.nl

van blind spot naar sweet spot

Ik draaide mega-goed met mijn bedrijf. Tegelijkertijd voelde ik
dat ik een tegen een plafond aanzat. Ik kon zelf niet zien hoe ik mijn groei kon voortzetten. En dan ben ik ook een sterke coach die eigenlijk zelf ‘niet coachable’ is. 
Een recept voor dreigende stagnatie.

Gelukkig is Lianne een vlijmscherpe coach, die in staat is gebleken ingangen te vinden bij mij waartoe anderen niet in staat zijn. 

Reeds bij de start van onze samenwerking was het raak; Lianne tikte een inzicht aan dat mij en mijn business voorgoed zou veranderen. Ze kwam ook met een brand/merk op de proppen dat de sweetspot is van wat ik in wezen beteken voor mijn klanten en wat mijn internationale ambitie kracht gaat bijzetten.

Het was soms ook frustrerend; ze ziet immers soms dingen die jij nog niet ziet… Ze gaat echter niets uit de weg en dat is nodig als je echt groots wilt groeien.

Wat ik als bijzonder heb ervaren is dat ik altijd haar nabijheid heb gevoeld en met die support kon ik op mijn pad blijven. Ze was er op momenten dat het er voor mij toe deed en dat is immens belangrijk.

Nu staat er een businessmodel waar ik van hou en vol mee vooruit kan. Voor het eerst ben ik ook echt helder naar mijn team zodat zij zelf tot meer resultaat komen. Alle zooi die me in de weg stond om mijn grootsheid te leven is weg en de sluis voor groots verdienen staat inmiddels wagenwijd open.

Dankjewel, Lianne.

Reggy Nelissen - www.reggynelissen.nl 
[deelnemer jaarprogramma Big Business Shift]


Cindy Vranken - www.megacindy.com

Cindy Vranken - www.megacindy.com

Ze laat je snel op een hoger plan acteren

Mijn bedrijf had net een explosieve start gehad toen ik met Lianne begon te werken. Snelle groei vraagt om een hoger level van functioneren op alles en dat zat nog niet in mijn repertoire.Ik overzag het niet meer.

Lianne is iemand die je snel doorziet, duidelijkheid schept in waar je uithangt en je kan laten zien wat dan een strategisch slimme en simpele stap is om te zetten, zodat je ‘back on track’ komt. 

En dan zo dat je helemaal in je waarde blijft. Sterker nog; ze stelt je in staat om je zelfvertrouwen te laten groeien terwijl je implementeert. Ze maakt het ondernemen op hoog niveau simpeler.

Ze weet waar opschalen over gaat, ze modelleert hoe systemen rust geven en lijkt een onuitputtelijke bron met kennis te hebben.

Ze heeft me geholpen diverse omslagen te maken en door obstakels heen te komen. Minder hard werken en tegelijkertijd meer waarde leveren aan mijn groeiende base aan klanten. Maar ook grenzen stellen die bij elk nieuw level horen. Ik ben ook echt een betere coach geworden.

Maar vooral heb ik nu het besef dat ik goed ben zoals ik ben.  Ze heeft me gesterkt in mijn zelfvertrouwen om zelf als topcoach te fungeren voor mijn klanten en grote dingen te doen in mijn business.

Mega dankbaar dat ik met haar heb kunnen samenwerken. 
Ze is echt een top business-coach!

Cindy Vranken - www.megacindy.com
[deelnemer jaarprogramma Big Business Shift]

 
 
Ninke van der Leck - www.ideaalinbedrijf.nl

Ninke van der Leck - www.ideaalinbedrijf.nl

Verdubbelde mijn omzet. Belangrijker nog; ik voel me trots!

Ik had een verlangen naar een groter bereik en meer impact. Dat was belangrijk voor me. Ik wilde me trots voelen, tot mijn recht komen en tegelijkertijd daar goed voor beloond worden.

Echter ik liep vast in het hoe en wist dat ik het alleen niet zou kunnen.

Ik herinner me nog goed hoe Lianne mij aanvankelijk aangreep. Dat was toen ze mensen uitnodigde voor een van haar spreek-bootcamps. Hoe ze dat deed, deed echt iets met mij; ik moest gewoon meedoen. Ik voelde zo’n enorme ‘pull’. Dat heb ik daarna nooit meer zo gehad, dus ik wilde leren wat die vrouw aan het doen was!

En dat deed ik.

De eerste grote verandering in werken met haar, was een enorme sprong in mijn zelfvertrouwen. Ik voelde me gesteund en ik leerde te vertrouwen in de kracht die ik in mezelf heb. Daardoor ging ik me in staat voelen en kon ik ervan op aan dat ‘het voor mij ging gebeuren’.

Deze vorm van overtuiging maakte dat ik feitelijk enorm grote stappen heb genomen en toch voelde de hele reis natuurlijk en geleidelijk. Lianne heeft me geholpen om groter te denken maar ook een groter spel te spelen, zodat ik nu echt een gevorderd ondernemer ben.

Ze is helder, geaard en heeft een overzichtelijke manier van werken. Elke keer als ik me overspoeld of verward voelde over te nemen stappen in mijn bedrijf, begeleidde ze me terug op mijn pad en kon ik gefocust verder. Ze coachte me telkens terug tot de essentie, zodat ik kon werken aan dingen die er echt toe doen.

In no time ben ik een tweede bedrijf begonnen en verdubbelde mijn inkomen. Nu voel ik me voldaan en trots op wat ik heb neergezet.
Ik zou iedereen die zijn of haar business echt wil laten groeien en daarbij met name spreken voor groepen wil inzetten, aanraden om van Lianne te leren.

Je hebt nog totaal geen idee van waartoe je in staat bent, als je haar wereld binnentreedt.

Ninke van der Leck -  www.ideaalinbedrijf.nl


Margriet Spijksma -  www.fablife.nl

Margriet Spijksma -  www.fablife.nl

Gehele upgrade van mijn bedrijf en mijn jaaromzet binnen 6 maanden

Na een succesvolle start van mijn bedrijf, bereikte is snel een plafond. Ik zat vast; deed steeds meer en meer van hetzelfde en was toe aan een ’next level’. Groeien is essentieel voor mij; ik heb grote plannen voor mezelf en mijn bedrijf en als ik niet groei, dan verwelk ik.

Als intuïtieve ondernemer weet ik heel snel wanneer ik met de juiste persoon te maken heb. Ik ontmoette Lianne op een event waar we beiden sprekers waren en ik voelde dat ik haar nodig had.

Mijn volgende grote stap in mijn bedrijf betekende een complete ombouw van de bestaande structuur en business model. Dat kan alleen met de juiste mensen om je heen; je moet weten wat je doet! Met Lianne’s hulp heb ik mijn bedrijf geheel vernieuwd en haalde ik mijn jaaromzet van vorig jaar in de eerste 6 maanden.

Ik kan je haar zeker aanbevelen. Ze is buitengewoon professioneel met een hoog niveau in kennis en kunde. Bovendien een meester in het spiegelen waar empowerment echt over gaat. Er was altijd plaats voor een lach en een traan en ik voelde me begrepen.

Tevens biedt ze structuur, focus en stappen om te volgen, zodat ik op mijn pad kan blijven in tijden van chaos en kan blijven geloven in mijn visie en doelen.

Iemand waar je moet zijn als je echt een boost zoekt in groei, zowel persoonlijk als in je bedrijf.
Ik voel me enorm dankbaar dat zij een van de mensen in mijn leven is van wie ik zoveel mocht leren.

Margriet Spijksma -  www.fablife.nl