Ninke van der Leck - www.ideaalinbedrijf.nl

Ninke van der Leck - www.ideaalinbedrijf.nl

Verdubbelde mijn omzet. Belangrijker nog; ik voel me trots!

Ik had een verlangen naar een groter bereik en meer impact. Dat was belangrijk voor me. Ik wilde me trots voelen, tot mijn recht komen en tegelijkertijd daar goed voor beloond worden.

Echter ik liep vast in het hoe en wist dat ik het alleen niet zou kunnen.

Ik herinner me nog goed hoe Lianne mij aanvankelijk aangreep. Dat was toen ze mensen uitnodigde voor een van haar spreek-bootcamps. Hoe ze dat deed, deed echt iets met mij; ik moest gewoon meedoen. Ik voelde zo’n enorme ‘pull’. Dat heb ik daarna nooit meer zo gehad, dus ik wilde leren wat die vrouw aan het doen was!

En dat deed ik.

De eerste grote verandering in werken met haar, was een enorme sprong in mijn zelfvertrouwen. Ik voelde me gesteund en ik leerde te vertrouwen in de kracht die ik in mezelf heb. Daardoor ging ik me in staat voelen en kon ik ervan op aan dat ‘het voor mij ging gebeuren’.

Deze vorm van overtuiging maakte dat ik feitelijk enorm grote stappen heb genomen en toch voelde de hele reis natuurlijk en geleidelijk. Lianne heeft me geholpen om groter te denken maar ook een groter spel te spelen, zodat ik nu echt een gevorderd ondernemer ben.

Ze is helder, geaard en heeft een overzichtelijke manier van werken. Elke keer als ik me overspoeld of verward voelde over te nemen stappen in mijn bedrijf, begeleidde ze me terug op mijn pad en kon ik gefocust verder. Ze coachte me telkens terug tot de essentie, zodat ik kon werken aan dingen die er echt toe doen.

In no time ben ik een tweede bedrijf begonnen en verdubbelde mijn inkomen. Nu voel ik me voldaan en trots op wat ik heb neergezet.
Ik zou iedereen die zijn of haar business echt wil laten groeien en daarbij met name spreken voor groepen wil inzetten, aanraden om van Lianne te leren.

Je hebt nog totaal geen idee van waartoe je in staat bent, als je haar wereld binnentreedt.

Ninke van der Leck -  www.ideaalinbedrijf.nl


Margriet Spijksma -  www.fablife.nl

Gehele upgrade van mijn bedrijf en mijn jaaromzet binnen 6 maanden

Na een succesvolle start van mijn bedrijf, bereikte is snel een plafond. Ik zat vast; deed steeds meer en meer van hetzelfde en was toe aan een ’next level’. Groeien is essentieel voor mij; ik heb grote plannen voor mezelf en mijn bedrijf en als ik niet groei, dan verwelk ik.

Als intuïtieve ondernemer weet ik heel snel wanneer ik met de juiste persoon te maken heb. Ik ontmoette Lianne op een event waar we beiden sprekers waren en ik voelde dat ik haar nodig had.

Mijn volgende grote stap in mijn bedrijf betekende een complete ombouw van de bestaande structuur en business model. Dat kan alleen met de juiste mensen om je heen; je moet weten wat je doet! Met Lianne’s hulp heb ik mijn bedrijf geheel vernieuwd en haalde ik mijn jaaromzet van vorig jaar in de eerste 6 maanden.

Ik kan je haar zeker aanbevelen. Ze is buitengewoon professioneel met een hoog niveau in kennis en kunde. Bovendien een meester in het spiegelen waar empowerment echt over gaat. Er was altijd plaats voor een lach en een traan en ik voelde me begrepen.

Tevens biedt ze structuur, focus en stappen om te volgen, zodat ik op mijn pad kan blijven in tijden van chaos en kan blijven geloven in mijn visie en doelen.

Iemand waar je moet zijn als je echt een boost zoekt in groei, zowel persoonlijk als in je bedrijf.
Ik voel me enorm dankbaar dat zij een van de mensen in mijn leven is van wie ik zoveel mocht leren.

Margriet Spijksma -  www.fablife.nl


Ik kwam echt op mijn next level

Anne Vrieze - eigenaar van 3 bedrijven in Zorg en Welzijn

Anne Vrieze - eigenaar van 3 bedrijven in Zorg en Welzijn

Toen ik met Lianne begon, zat mijn bedrijf in
een stroomversnelling. 
Ik heb als eerste bedrijf in Nederland op het gebied van Zorg en Welzijn online opleidingen gelanceerd en dat sloeg fors aan.

Het grootste gevaar was dat ik de grip dreigde te verliezen op mijn bedrijf, terwijl ik graag door wilde groeien. Dalende winstmarges, een overvolle agenda en ondertussen werd alles groter.

Nu zijn er in Nederland heel veel business coaches die je hoofdzakelijk op omzet trainen en waarbij een ton draaien een ultiem eindpunt lijkt,
maar voor mij begint het daar pas mee.

Ik zat al ruim boven de ton omzet en had echt behoefte aan next level hulp. En dan zijn er verdomd weinig kundige coaches die je kunnen helpen.

Werken met Lianne is erg prettig. Ik voelde me gesteund en serieus genomen. Iets wat ik vaak miste in mijn eigen directe omgeving. 

Ze spiegelt heel goed waar je uithangt, wat overigens ook wel confronterend was soms. Maar dat heeft er allemaal toe bijgedragen dat mijn bewustzijn op mezelf vergroot werd.

Nog niet eerder zag ik mijn grootsheid zo duidelijk. En dat sterkte me enorm in mijn zelfvertrouwen. Ik weet nu niet alleen dat ik een goede omzet kan draaien, maar vooral dat ik een sterke ondernemer ben. 

Award Zaanse Zakenvrouw van het Jaar

Award Zaanse Zakenvrouw van het Jaar

Met trots nam ik dit jaar dan ook de Award voor Zaanse Zakenvrouw van het Jaar in ontvangst.
Lianne heeft me bij de aanvraag geholpen en ik liet alle concurrenten achter me; er bleven letterlijk geen genomineerden meer over. 
Een situatie die zowel Lianne als ik nog nooit meegemaakt hadden.

Lianne ondersteunt je in alles wat je nodig hebt als groeiende ondernemer. Had ik niet de juiste hulp gehad dan was ik waarschijnlijk verzopen.
Gelukkig kan ik nu zien dat ik dit jaar zo’n 30% groei ga realiseren en dat ik de groei kan beheersen.
Ik durfde het zelfs aan om een extra bedrijf te starten om zorg-ondernemers te coachen in hun ondernemerschap.

Lianne, erg bedankt voor je hulp en voor mijn steun en toeverlaat zijn
in deze fase van mijn ondernemerschap.

Anne Vrieze -  Eigenaar WWZ Consultancy, WWZ Academie en Zorgondernemer.Academy.nl


Nathalie Theys - eigenaar Nooit meer op Dieet.be

Je bent een oen als je alleen blijft aanmodderen

De aanmeldingen voor mijn coaching namen toe en mijn agenda liep vol. Ik voelde me overspoeld en dus ging de handrem erop; Ik wilde namelijk niet kopje onder. Daarmee hield ik mezelf tegen in mijn groei.

Enorm frustrerend want ik heb ook de drive om een succesvol bedrijf neer te zetten. Ik heb in mijn eentje forse pogingen ondernomen om alles zo om te bouwen zodat ik de toenemende vraag kon bedienen, maar zo’n bouwput is eigenlijk een ploeterfase.
Ik had er af en toe gewoon effe geen zin meer in.

Juist op dat moment had ik een gesprek met Lianne...

Dat was zo verhelderend en waardevol; ik voelde acuut dat ik wel verder zou kunnen groeien en ben toen meteen ingestapt in Big Business Shift. Wat heb ik genoten van dit hele programma! Alles was waardevol en heb geen enkel downmoment gehad. 

Lianne is iemand die heel gebalanceerd is; ze biedt een combinatie aan zakelijkheid
(strategie, sales, systemen die je vrij maken etc.) maar heeft ook een intuïtieve kant en
het vermogen om heel erg in te tunen op jou als individu.
Daarnaast heb je ook echt iemand nodig als haar die je grootsheid ziet, die in je gelooft en
die als voorbeeld fungeert.

Maar wat haar echt onderscheid is haar wijsheid en ervaring. De hele weg voelde zij als een stabiel vangnet.
Ze heeft een ongelooflijk grote bagage. Ik heb ook echt gekregen wat me beloofd is.
Als ik dit zo vertel lijkt het misschien ongelooflijk allemaal en ook wat er in een jaar kan gebeuren,
maar Lianne is serieus geen gebakken lucht!

Momenteel heb ik een prachtig bedrijfsfundament en een verdienmodel dat staat als een huis,
waarmee ik nog meer klanten nog beter kan helpen dan voorheen EN meer ruimte voor mezelf overhoudt.   

De rem is er echt af en Ik voel dat ik grip op de zaak heb. Ik heb nu ook echt meer tijd.
Soms zit ik een hele dag in de creatie-modus...Heerlijk!

Maar het allerbelangrijkste is dat ik weer enorme zin heb in ondernemen
en ik sta te popelen om nog groter op te schalen nu.

Ik ben blij dat ik deze investering heb gedaan en Lianne achter me had.
Ik zie het ook als een vorm van zelfzorg; het niet alleen hoeven doen.
Je bent eigenlijk een oen als je alleen blijft aanmodderen.

Nathalie Theys – eigenaar NooitmeeropDieet.be


Karla Mooy - eigenaar Ontspannen Opvoeden

Karla Mooy - eigenaar Ontspannen Opvoeden

Er staat nu een echt bedrijf. Dat geeft rust.

Ik zag al heel lang dat ik moest gaan voor groei als ik met mijn bedrijf goed wilde verdienen. Eerdere programma’s die ik bij Lianne deed, gaven mij het idee en vertrouwen dat ik met haar hulp harder kon groeien dan in mijn eentje.

Ze heeft me echt geprikkeld om groter te denken en aangezet tot groter handelen. Ik ben nu gewend aan grotere bedragen en stel grotere doelen. Grappig hoe je mindset echt kan groeien. De omzet die ik nu best OK vind, daar had ik vorig jaar een moord voor gedaan.

Pas nu durf ik me echt hardop ‘ondernemer’ te noemen, zonder het met mijn gedachten te verkleinen; van ‘bedrijf' maak ik geen ‘bedrijfje’ meer.


Omzet maken, organiseren, delegeren of je bedrijf structureren … ik heb echt gericht gebouwd aan mijn bedrijf en dan zo dat ik meer kan verdienen met minder werken. Het geeft rust om te voelen dat ik een solide basis heb en minder stress over financiën.

Ik zit echt aan de stuurinrichting van mijn geld en kan me nu zelfs bezighouden met zaken als buffers.

Werken met Lianne is enorm inspirerend. Ze is ook grondig; ze kent alle ins en outs van ondernemen.
Ze leert je niet alleen groots denken maar levert ook concrete en praktische tools om aan je grootsheid
te werken en dan op zo’n manier dat je voelt dat je grip houdt op het groeiproces.

Wat mij vooral inspireerde is dat ze me liet zien hoe ik waarde kan creëren voor mijn klanten zonder zelf harder te moeten werken. Ze kent precies de facetten waar waarde voor een klant uit bestaat en komt met opties waar ik niet opkom en die precies passen in mijn businessmodel.

Ik had al 2 jaar mijn omzet verdubbeld
en ook dit jaar ben op weg naar weer een verdubbeling. 

Wat een transformatie als ik nu terugkijk!

Het geeft me enorm vertrouwen te weten dat ik nu
een echt bedrijf heb staan waar ik mee voort kan bouwen.

Karla Mooy - eigenaar Ontspannen Opvoeden


 
 
Callista Roelofs -  www.waanbrekers.nl

Callista Roelofs -  www.waanbrekers.nl

Wat kan er in 100 dagen veel gebeuren

Ik voelde een kruispunt naderen in mijn bedrijf.
Wat ik erin stak, kwam er niet uit in de vorm van rendement.

Er zat best wat in mijn pijplijn, maar teveel leads gingen niet door.
Te weinig lukte. Om hier verandering in te brengen pakte ik teveel verschillende acties op, die ik vervolgens niet tot een goed einde kon brengen. Ik verloor het vertrouwen in het neerzetten van een soepel lopend bedrijf. 

Ik zat gevangen in een vicieuze cirkel. Als dit nog maanden ging duren, had ik mogelijk moeten overwegen om te stoppen met mijn bedrijf. 

Frustrerend omdat ik weet dat ik een waardevolle oplossing heb die aantoonbaar werkt. 

Ik had geen idee hoe ik hieruit kon komen en grip kon krijgen op iets dat ging lukken.

Al in het eerste contact met Lianne kreeg ik een suggestie die wel tot resultaat leidde; 
mensen schreven zich in voor mijn traject en ben bij die organisatie aangewezen expert op hun academy!

Lianne hielp me aan richting, focus en ik kwam op een goede manier in beweging. 
Meerdere leads leidden nu wél naar opdrachten, waardoor ik in het eerste kwartaal van dit jaar al een gegarandeerde omzet had die gelijk was aan mijn gehele omzet van vorige jaar.

Werken met Lianne is erg fijn. De manier waarop zij zakelijkheid en intuïtie samenpakt, is uniek. 
Ze heeft een bijzonder vermogen om glashelder te duiden waar de angel zit. Het geeft vertrouwen dat ze meekijkt en duidelijkheid schept, en tegelijkertijd zorgt dat ik er eigenaar van kan zijn en kan doorpakken. 
 
Ik heb weer perspectief en vertrouwen en… 
ik weet nu dat geld verdienen makkelijk is. 
Wat kan er in 100 dagen veel gebeuren!

Callista Roelofs -  www.waanbrekers.nl
[deelnemer 100 dagen programma Best Business Foundation]


Reggy Nelissen - www.reggynelissen.nl

Reggy Nelissen - www.reggynelissen.nl

van blind spot naar sweet spot

Ik draaide mega-goed met mijn bedrijf. Tegelijkertijd voelde ik
dat ik een tegen een plafond aanzat. Ik kon zelf niet zien hoe ik mijn groei kon voortzetten. En dan ben ik ook een sterke coach die eigenlijk zelf ‘niet coachable’ is. 
Een recept voor dreigende stagnatie.

Gelukkig is Lianne een vlijmscherpe coach, die in staat is gebleken ingangen te vinden bij mij waartoe anderen niet in staat zijn. 

Reeds bij de start van onze samenwerking was het raak; Lianne tikte een inzicht aan dat mij en mijn business voorgoed zou veranderen. Ze kwam ook met een brand/merk op de proppen dat de sweetspot is van wat ik in wezen beteken voor mijn klanten en wat mijn internationale ambitie kracht gaat bijzetten.

Het was soms ook frustrerend; ze ziet immers soms dingen die jij nog niet ziet… Ze gaat echter niets uit de weg en dat is nodig als je echt groots wilt groeien.

Wat ik als bijzonder heb ervaren is dat ik altijd haar nabijheid heb gevoeld en met die support kon ik op mijn pad blijven. Ze was er op momenten dat het er voor mij toe deed en dat is immens belangrijk.

Nu staat er een businessmodel waar ik van hou en vol mee vooruit kan. Voor het eerst ben ik ook echt helder naar mijn team zodat zij zelf tot meer resultaat komen. Alle zooi die me in de weg stond om mijn grootsheid te leven is weg en de sluis voor groots verdienen staat inmiddels wagenwijd open.

Dankjewel, Lianne.

Reggy Nelissen - www.reggynelissen.nl 
[deelnemer jaarprogramma Big Business Shift]


Cindy Vranken - www.megacindy.com

Cindy Vranken - www.megacindy.com


Ze laat je snel op een hoger plan acteren

Mijn bedrijf had net een explosieve start gehad toen ik met Lianne begon te werken. Snelle groei vraagt om een hoger level van functioneren op alles en dat zat nog niet in mijn repertoire.Ik overzag het niet meer.

Lianne is iemand die je snel doorziet, duidelijkheid schept in waar je uithangt en je kan laten zien wat dan een strategisch slimme en simpele stap is om te zetten, zodat je ‘back on track’ komt. 

En dan zo dat je helemaal in je waarde blijft. Sterker nog; ze stelt je in staat om je zelfvertrouwen te laten groeien terwijl je implementeert. Ze maakt het ondernemen op hoog niveau simpeler.

Ze weet waar opschalen over gaat, ze modelleert hoe systemen rust geven en lijkt een onuitputtelijke bron met kennis te hebben.

Ze heeft me geholpen diverse omslagen te maken en door obstakels heen te komen. Minder hard werken en tegelijkertijd meer waarde leveren aan mijn groeiende base aan klanten. Maar ook grenzen stellen die bij elk nieuw level horen. Ik ben ook echt een betere coach geworden.

Maar vooral heb ik nu het besef dat ik goed ben zoals ik ben.  Ze heeft me gesterkt in mijn zelfvertrouwen om zelf als topcoach te fungeren voor mijn klanten en grote dingen te doen in mijn business.

Mega dankbaar dat ik met haar heb kunnen samenwerken. 
Ze is echt een top business-coach!

Cindy Vranken - www.megacindy.com
[deelnemer jaarprogramma Big Business Shift]