In alles wat ze doet, gelooft Lianne Ebbinkhuijsen in groei; 
niet door hard te werken (dan voel je je vaak gestrest en ongelukkig),
maar door steeds beter te doorzien waar natuurlijke groei en vooruitgang in schuilt.
Daarmee is ze een vernieuwer on the go.

Volgens haar zijn wij, net zoals bloemen en alles in de natuur, bestemd om te groeien. 
Groei geeft ons het gevoel dat we leven.
 

foto Mirelle soc media ingezoomed.jpg

Ze is sales/business consultant, leadership expert, spreker en oprichter van Easy Influence. 

Succesvolle mensen delen volgens haar een belangrijke kwaliteit: eenvoudig ideeën kunnen verkopen zonder zichzelf te verliezen. Of het nu vanaf een podium is, online of in een één op één gesprek, haar kern expertise is het beïnvloeden en overtuigen vanuit het hart en met gemak. Ze leert je hoe je jezelf en je ideeën verkoopt, maar ook hoe je daarmee groots en succesvol onderneemt.

Zelf wist ze binnen 6 maanden haar Nederlandse praktijk in presentatie-coaching te veranderen tot een global company, hoofdzakelijk gespecialiseerd in professioneel wervend spreken, sales- en business-coaching. In deze disciplines werkt zij ook met grote bedrijven en werd ze tevens de eerste Europese executive WHY-business coach.

Ze kent zowel het offensief van zaken doen [strategie, business-development, marketing, sales] als de defensie die nodig is om te groeien [cijfers, systemen en back-end].
Met een gemengde achtergrond vanuit extreme hoeken als register-accountancy, komisch muziektheater en internet-marketing, heeft ze een natuurlijke en logische manier ontwikkeld die een leiderschaps- en/of ondernemerspuzzel voor jou eenvoudig maakt.

Zodat jij van middelmatig naar succesvol kunt springen in je ondernemerschap en omzet. En dat leert ze je… moeiteloos, met plezier en met liefde!

Als business/sales-coach heeft ze momenteel slechts een 8-urige werkweek beschikbaar, omdat ze haar kennis en ervaring tegenwoordig tevens inzet als meervoudig ondernemer.
Bij bedrijven als Wifi for me, OnlineInHolland en TempusNexus BV die ze samen met haar echtgenoot runt, is ze 'opschaal-agent' en ziet ze toe op o.a. de internationale e-commerce en business development.

Daarnaast is ze facilitator van Leadership programma’s (Healthy State of Mind), executive coach en sinds kort als docent ‘Organizational Behavior and Professional Judgement’ verbonden aan de Nyenrode Business Universiteit.


Verder...
woont ze in Houten (NL) samen met haar man en 3 grote tieners.
Andere 'toevoegingen'; part-time artiest/zangeres, skien (veel graag!), scuba-diven, theater, rode wijn (van die hele zware) en net ontdekt dat triathlons verslavend zijn.
Hoewel ze er minstens 3 dagen per week een gezonde Paleo life style op na houdt, kan ze af en toe helemaal los gaan met ...bier en chips.

Haar nieuwste aspiratie is het kunnen bespelen van een basgitaar.
Ze is niet geboren om te koken.
Vrijheid is haar belangrijkste waarde.