In alles wat ze doet, gelooft Lianne Ebbinkhuijsen in groei; zij is iemand die altijd alles wil verbeteren en is een vernieuwer on the go.

Zij ziet waar mensen steken laten vallen en kansen onbenut blijven. 

Volgens haar is het belangrijk om steeds een betere manier te vinden, want net zoals bloemen en alles in de natuur zijn wij bestemd om te groeien. 
Groei geeft ons het gevoel dat we leven.
 

foto Mirelle soc media ingezoomed.jpg

Ze is sales & business consultant, spreker en oprichter van Easy Influence. 

Succesvolle mensen delen volgens haar een belangrijke kwaliteit: eenvoudig ideeën kunnen verkopen zonder zichzelf te verliezen. Of het nu vanaf een podium is, online of in een één op één gesprek, haar kern expertise is het beïnvloeden en overtuigen vanuit het hart en met gemak. Ze leert je hoe je jezelf en je ideeën verkoopt, maar ook hoe je daarmee groots en succesvol onderneemt.

Zelf wist ze binnen 6 maanden haar Nederlandse praktijk in presentatie-coaching te veranderen tot een global company, hoofdzakelijk gespecialiseerd in professioneel wervend spreken, sales- en business-coaching. In deze disciplines werkt zij ook met grote bedrijven en werd tevens de eerste Europese executive WHY-business coach.

Ze kent zowel het offensief van zaken doen [strategie, business-development, marketing,sales] als de defensie die nodig is om te groeien [cijfers, systemen en back-end]. Met een gemengde achtergrond vanuit extreme hoeken als register-accountancy, komisch muziektheater en internet-marketing, heeft ze een natuurlijke en logische manier ontwikkeld die de sales- & ondernemerspuzzel voor jou eenvoudig maakt.

Zodat jij van middelmatig naar succesvol kunt springen in je ondernemerschap en omzet. En dat leert ze je… moeiteloos, met plezier en met liefde!

Als business/sales-coach heeft ze momenteel slechts een 8-urige werkweek beschikbaar, omdat ze haar kennis en ervaring voornamelijk inzet als meervoudig ondernemer.
Bij bedrijven als Wifi for me, OnlineInHolland en TempusNexus BV die ze samen met haar echtgenoot runt, is ze 'opschaal-agent' en ziet ze toe op o.a. de internationale e-commerce en business development.


Verder...
woont ze in Houten (NL) samen met haar man en 3 grote tieners.
Andere 'toevoegingen'; part-time artiest/zangeres, skien (!), scuba-diven, theater, rode wijn (van die hele zware) en net ontdekt dat triathlons verslavend zijn.
Hoewel ze er minstens 3 dagen per week een gezonde Paleo life style op na houdt, kan ze af en toe helemaal los gaan met ...bier en chips.

Haar nieuwste aspiratie is het kunnen bespelen van een basgitaar.
Ze is niet geboren om te koken.
Vrijheid is haar belangrijkste waarde.


 

Als welkomstgeschenk ontvang je tevens mijn e-book getiteld:
       7 succesgeheimen voor   slimme ondernemers die willen knallen met hun bedrijf

Essentiële routewijzers om van middelmatig naar schitterend ondernemerschap met dito omzet te koersen